Υπεύθυνοι σχολής Tai Chi Chuan & ψυχοθεραπείας - διαλογισμού Time Therapy


Γιώργος Παυλίδης
 
Ο Γιώργος Παυλίδης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1966. Σπούδασε χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ξεκίνησε την εξάσκησή του στις πολεμικές τέχνες (Wing Chun) το 1986.

Το 1989 ήρθε σε επαφή με το Tai Chi Chuan, το Qi Gong  και τον διαλογισμό, με τα οποία ασχολείται συστηματικά έως σήμερα. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του με τον Πέτρο Κουρόπουλο και τη συνέχισε με πολλούς δασκάλους, σε σεμινάρια στην Ελλάδα, την Κίνα και πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις.

Από το 1997 καλλιεργεί το Chen Tai Chi με τον Grand Master Chen XiaoWang, του οποίου διοργανώνει και τά σεμινάρια στην Ελλάδα. Από το 1995 διδάσκει συστηματικά Tai Chi και διαλογισμό σε δραματικές σχολές, θεατρικές ομάδες, ομάδες χορού, καθώς και σε σεμινάρια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κατέχει το 5ο Duan στο σύστημα αξιολόγησης ικανοτήτων της Κινέζικης ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών. Έχει γίνει δεκτός σαν εσωτερικός μαθητής του Grand Master Chen XiaoWang σε επίσημη τελετή που έλαβε χώρα  στο Chengiagou τον Μάρτιο του 2010.

Το 2003 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του ως θεραπευτής στη μέθοδο ψυχοθεραπείας - διαλογισμού Time Therapy υπό την καθοδήγηση του Manuel Schoch, ιδρυτή της μεθόδου.
Εφαρμόζει το Time Therapy ως θεραπευτής σε ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια.

Είναι παντρεμένος με την Ανατολή Καραμανίδου και έχουν ένα γιο.
 

Ανατολή Καραμανίδου
 
Η Ανατολή Καραμανίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, θέατρο στη Ανώτερη σχολή  δραματικής τέχνης «Αρχή» και ρεφλεξολογία στο Natural Health Schience. Το 1996 ήρθε σ’ επαφή με τον διαλογισμό με πρώτη δασκάλα την Ιωάννα Γραμματικούλη.

Την ίδια εποχή ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στο Tai Chi Chuan με τον Πέτρο Κουρόπουλο  και στην συνέχεια, από το 2000, με τον Grand Master Chen Xiaowang. Έχει γίνει δεκτή σαν εσωτερική μαθήτρια του Grand Master Chen XiaoWang σε επίσημη τελετή που έλαβε χώρα στο Chengiagou τον Μάρτιο του 2010.


Από το 2005 εκπαιδεύτηκε ως θεραπεύτρια της μεθόδου ψυχοθεραπείας - διαλογισμού Time Therapy με τον ιδρυτή της Manuel Schoch.
Εφαρμόζει το Time Therapy ως θεραπεύτρια σε ατομικές συνεδρίες.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παυλίδη και έχουν ένα γιο.


Υπεύθυνοι


-
-
-
-
Νέα & Ανακοινώσεις
ARTICLES


επιλογή γλώσσας
greek | english


social networks

Αρχική  ::  Επικοινωνία  ::  Όροι χρήσης & ιδιωτικό απόρρητο  ::  Σχολή tai chi chuan - time therapy